Besplatna izrada web stranica

Za sve klijente koji nisu u mogućnosti financirati izradu web stranice, nudimo mogućnost besplatne izrade web stranice, a u nastavku saznajte kako možete besplatno doći do web stranice

Kako možete doći do besplatne web stranice?

 ————- U ponudi imamo veliki broj digitalnih usluga koje će Vam pomoći da etablirate svoje poslovanje u digitalnom okruženju. —————-

Domena i Hosting

Domena i hosting su neizbježni trošak za svaku web stranicu i nisu uključeni u besplatnu izradu web stranice, tako da je potrebno podmiriti troškove domene i hostinga.

Wordpress predložak

Za besplatnu izradu web stranica koristimo gotove WordPress predloške prema Vašem izboru i u besplatnu izradu nisu uključene dodatne funkcionalnosti.

Sadržaj stranice

Pošto je za kreiranje sadržaja na web stranici potrebno jako puno vremena, klijent nam mora dostaviti sve slike i tekstove koje želi imati na web stranici, a mi ćemo ih zatim ubaciti na stranicu.

Proces izrade besplatne web stranice

Osnovni podaci
1. korak
Klijent dostavlja osnovne podatke o firmi
Klijent dostavlja osnovne podatke o firmi
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Erat enim res aperta. Ne discipulum abducam, times. Primum quid tu dicis breve? An haec ab eo non dicuntur?
Funkcionalnosti
2. korak
Klijent šalje sve svoje zahtjeve
Klijent šalje sve svoje zahtjeve
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Primjeri web stranica
3. korak
Klijent šalje primjere web stranica
Klijent šalje primjere web stranica
Aliter homines, aliter philosophos loqui putas oportere? Sin aliud quid voles, postea. Mihi enim satis est, ipsis non satis. Negat enim summo bono afferre incrementum diem. Quod ea non occurrentia fingunt, vincunt Aristonem.
Primjeri WordPress predložaka
4. korak
Dimeco šalje primjere predložaka stranice
Dimeco šalje primjere predložaka stranice
Add Description Here

Zanimaju Vas više informacija?

Za Vas smo pripremili dokument sa svim potrebnim informacijama, uvjetima poslovanja i cjelokupnim procesom besplatne izrade web stranice

Često Postavljana Pitanja?

Saznajte bitne informacije i odgovore na najčešća pitanja vezana za naše usluge

U današnjem poslovnom svijetu web stranica je neizostavan dio poslovanja svake firme. Bez web stranice firma nije pristuna u digitalnom okruženju i zbog toga ima smanjem pristup potencijalnim klijentima, te istovremeno gubi na vjerodostojnosti. Izradom web stranice imate mogućnost predstaviti svoju firmu u digitalnom okruženju, prezentirati svoje proizvode i usluge te pristupiti velikom broju klijenata do kojij ne bi mogli doći tradicionalnim kanalima.

Kako bi mogli imati web stranicu potrebno je imati sljedeće:

 • Domena – ime stranice (npr. www.dimeco.hr)
 • Hosting – server koji radi 24/7 na kojem je stranica pohranjena
 • CMS – sustav/platforma na kojoj se izrađuje web stranica i koja omogućuje daljnje upravljanje stranicom
 • Dizajn stranice
 • Logo
 • Pripremljen sadržaj za stranicu (tekst + slike)

Za Vas izrađujemo web stranice na način da preuzimamo kompletan zadatak na sebe. Znači da ćemo za Vas registrirati domenu po Vašoj želji i povezat ćemo ju na naš hosting s neograničenim prometom. Nakon toga ćemo instalirati SSL certifikat kako bi promet na Vašoj stranica bio u potpunosti zaštićen. Za Vas ćemo izraditi kompletnu web stranicu koja će sadržavati sve potrebne elemente koje želite. Sve stranice koje izrađujemo imaju moderan dizajn i vrhunske performanse. Za Vašu stranicu možemo izraditi logo i kreirati sav sadržaj. Nakon što je stranica izrađena kontinuirano ćemo ju održavati, pratiti njene performanse, po potrebi ažurirati sadržaj i pružati svu potrebnu tehničku podršku kako bi stranica u svakom trenutku bila aktivna i funkcionirala na najvišoj razini.

Web stranice izrađujemo na način da se najprije upoznamo s klijentovom industrijom i njegovim potrebama. Nakon toga analiziramo kompletno poslovanje i pronalazimo moderno dizajnersko rješenje koje će biti prilagođeno svim uređajima. Nakon što klijent potvrdi dizajn rješenja započinjemo s izradom stranice. Sve web stranice izrađujemo koristeći WordPress CMS (Content management system). WordPress je vodeći CMS sustav na svijetu i procjenjuje se da je preko 40% od svih stranica na internetu izrađeno koristeći WordPress. Nakon izrade web stranice, u suradnji s klijentom detaljno testiramo sve elemente stranice kako bi vidjeli da li stranica odgovara početnim specifikacijama. Nakon uspješnog testiranja stranica se pušta u rad, gdje i dalje nastavljamo redovno pratiti njene performanse.

Kao i za web stranice, webshop također izrađujemo koristeći WordPress CMS. Kao ecommerce rješenje koristimo Woocommerce koji je vodeće ecommerce rješenje za WordPress. Woocommerce pruža veliki broj mogućnosti i ima korisničko sučelje koje je korisnicima jenostavno i intuitivno za korištenje. Tijekom izrade webshopa za klijente integriramo i payment gateway rješenja (npr. Stripe, Corvus Pay…) koij će omogućiti budućim kupcima da brzo i jednostavno obave kupovinu na webshopu brzo i efikasno bez poteškoća.

Domena je ime Vaše web stranice (npr. www.dimeco.hr) i preko domene potencijalni korisnici mogu pronaći Vašu firmu na internetu. Bez domene Vaša stranica nema lokaciju na internetu kojoj korisnici mogu pristupiti. 

Hosting predstavlja cloud servere na kojima je spremljena Vaša web stranica. Ti serveri rade 24/7 i oni omogućuju da je Vaša web stranica u svakom trenutku aktivina i dostupna na interentu. Bez domene i hostinga web stranica jednostavno ne bi mogla biti aktivna na internetu.

Mi svim svojim korisnicima osiguravamo hosting njihove web stranice. Naš osnovni hosting je brz, siguran i cjenovno pristupačan za sve firme, a uključuje sljedeće:

 • Hosting za jednu web stranicu
 • Neograničen bandwith
 • 1 GB SSD
 • Zauvijek besplatan SSL certifikat
 • Backup stranice

Za najveći broj korisnika ovaj hosting plan je sasvim dovoljan za optimalno iskustvo na web stranici, ali prema potrebi za korisnike možemo prilagoditi i proširiti plan kako bi uključili dodatne mogućnosti koje će omogućiti neometano funkcioniranje stranice.

Naravno, jednom kada izradimo web stranicu stranicu možemo nastaviti nadzirati, održavati i ažurirati. Održavanje web stranice podrazumijeva nadziranje tehniče ispravnosti stranice, otklanjanje mogućih poteškoća u prikazivanju stranice, redovno ažuriranje stranice i software-a, te redovitu izradu sigurnosnih kopija stranice. Ažuriranje stranice se odnosi na dodavanje novih sadržaja na stranicu (tekst, slike, video), izmjenu postojećih sadržaja, dodavanje novih stranica/podstranica, brisanje postojećih i sl.

Cijena izrade web stranice nije fiksna i točno određena, već ovisi o nizu faktora. Ponajviše ovisi o kompleksnosti stranice koju želite. Ako želite jednostavniju web stranicu baziranu na  WordPress CMS-u putem koje samo želite prezentirati svoju firmu, svoje proizvode i usluge, to je nešto što možemo napraviti u kraćem roku i cijena će biti niža nego kada biste htjeli webshop na kojem ćete prezenirati nekoliko stotina proizvoda u različitim kategorijama. Za točno definiranu cijenu, možete nam slobodno poslati upit i ukratko opisati Vaše poslovanje i kakvu stranicu želite, pa ćemo Vam se javiti za više informacija. 

Ovisno o dogovoru mi možemo kreirati kompletan sadržaj za Vašu stranicu, izraditi logo, definirati slike i kreirati tekst koji će se koristiti na Vašoj stranici.

Vremenski rok za izradu web stranice ovisi o kompleksnosti web stranice, ali u pravilu za jednostavnije WordPress projekte možete računati da ćemo izraditi web stranicu u roku 3 do 4 tjedna. Za izradu webshopa možete okvirno računati da će biti potrebno 6-8 tjedana da webshop bude spreman.