Portfolio

Uspješne priče našhih klijenata

Zavirite u naš portfolio i otkrijte zbirku atraktivnih i funkcionalnih web stranica koje smo stvorili za naše klijente iz različitih industrija

Pogledajte naše radove

www.rodendaonica-friends.com

Web stranica rođendaonice “Friends” je projekt u kojem smo osmislili  šarmantan i interaktivan online prostor. Kreirali smo atraktivan dizajn koji odražava veselje i šarenilo rođendaonice. Posjetitelji mogu pregledati tematske proslave, pakete i aktivnosti te brzo rezervirati prostor putem obrasca. Naš cilj je bio stvoriti online prisutnost koja privlači ciljanu publiku i olakšava organizaciju nezaboravnih rođendana.

www.cerovacadventures.com

Web stranica Cerovac Adventures je mjesto na kojem možete saznati više o najmu quadova i organiziranim vođenim turama po južnom Velebitu. Kreirali smo modernu web stranicu s detaljnim informacijama o svim uslugama koje Cerovac Adventures nudi te jednostavnim korisničkim sučeljem za rezervacije. Cilj nam je privući avanturiste i olakšati organizaciju nezaboravnih iskustava s Cerovac Adventures.

www.goldrstudio.hr

Web stranica GoldR Studio pruža pregled široke ponude kreativnih proizvoda za vjenčanja, koji uključuju pozivnice, zahvalnice i personalizirane detalje. Elegantan i unikatan dizajn, kvalitetan tisak i pažljivo odabrani materijali karakteriziraju njihovu ponudu. Cilj nam je bio inspirirati buduće mladence da ostvare viziju savršenog vjenčanja s kreativnim proizvodima GoldR Studija.

www.elektro-tim-usluge.com

Web stranica Elektro Tim omogućuje klijentima da se upoznaju s njihovim raznolikim uslugama i pronađu idealno rješenje za svoje potrebe. Kroz moderni dizajn i informativan sadržaj, predstavljamo stručnost Elektro Tima u pružanju visokokvalitetnih instalacija za domove, poslovne prostore i industriju.

www.indigosunmassages.com

Web stranica koju smo izradili za Indigo Sun Massages vodi vas na putovanje u harmoniju tijela i uma kroz raznolike tehnike masaže. Kroz estetski privlačan dizajn i inspirativne slike, stranica vas upoznaje s različitim vrstama masaža koje firma pruža, kao što su klasične, relaksirajuće, sportske masaže i drugih terapija za oporavak i revitalizaciju. Cilj nam je bio pružiti posjetiteljima sve potrebne informacije o prednostima i učincima svake tehnike masaže. 

www.euroinstalciscenjepula.hr

Web stranica Euroinstal Čišćenje je projekt kojim smo predstavili sveobuhvatnu ponudu usluga čišćenja, klimatizacije, bazenske tehnike i dizalica topline. Kroz suvremeni dizajn i intuitivnu navigaciju, omogućili smo klijentima da pregledaju cijelu ponudu usluga koje nudi Euroinstal te da na lakši način pronađu pravo rješenje za svoje potrebe.

www.racunovodstvo-pink-line.com

Web stranicom koju smo napravili za Pink Line računovodstvo odlučili smo prezentirati cjelovite računovodstvene i popratne usluge koje Pink Line nudi svojim klijentima. Kroz profesionalni dizajn i pregledan sadržaj, olakšali smo potencijalnim klijentima pronalazak svih potrebnih informacija i započinjanje inicijalnog kontakta. S Pink Lineom kao partnerom, imate sve usluge na jednom mjestu i stručan tim koji će vam pružiti cjelovito rješenje za vaše financijske potrebe.

www.mmhappystore.hr

Web stranica za M&M Happy Store je projekt putem kojeg smo predstavili širok izbor novčanika, ruksaka, torbi i ženske odjeće koji su spoj stila i kvalitete, a sve smo to postigli implementacijom web kataloga. Kroz intuitivno sučelje i jasno organizirane kategorije, kupci mogu lako pregledavati i odabrati proizvode koji odgovaraju njihovom ukusu i potrebama. Omogućili smo da sa M&M Happy Store, Vaša modna vizija postane stvarnost.